Nibiru / Planēta X

Astronomiskie jaunumi, interesanti fakti, astro humors utt.

Re: Nibiru / Planēta X

Postby gatons » 15 Oct 2010, 14:41

kalnz wrote:
gatons wrote:Nu tas ir interpretācijas jautājums ;) Starp citu, es nevienā komentārā neesmu teicis, ka tas ir bullshits un ka es pats Zeta tekstiem neticu ;) Starp citu, vai esi lasījis Bībeles oriģinālu? Piedod, bet ja neesi (un arī es neesmu), tad mums vispār nav tiesību kaut ko "lasīt starp rindām" un savā veidā interpretēt. Kaut ko interpretēt ir tiesības tikai tiem, kas darbojas ar oriģināliem.

Nepiekriitu.
Taas IR manas tiesiibas lasiit to, kas man/mums ir pieejams un interpreteet to kaa ES veelos. Cita lieta vai manai (vai kaada cita) interpretaacijai/spriedumam kaads piekriit un ir liidzdomaataaji... Es domaaju ka TIESHI, iespeejams preciizi pieraadiijumi, kur tos var atrast kauch vai no biibeles vai citiem liidziigiem senajiem rakstiem, ir dzili pazemee Vatikaanaa vai kur citur... tb puliski nav pieejami. Es sheit ne tikai par Nibiru!
Nu jaa, te jau cita teema saakas...

Neapšaubāmi, ka tās IR Tavas tiesības, jautājums: vai Tev ir MORĀLAS tiesības pēc tam ar tādiem - apšaubāmas izcelsmes uzskatiem sākt ar kādu diskutēt? Kāds ir šādu diskusiju mērķis? Atvaino manu skepsi - paciemojoties forumos, tā vien liekas, ka pēkšņi gandrīz katrs otrais ir oficiāls kādas slepenas, bet īpaši patiesas filosofiskas mācības pēdējais oficiāli akreditētais pārstāvis.

Es šim forumam pieslēdzos nesen, neslēpšu, ka ik pa laikam pačekoju, cik ilgi šis murgs ar Nibiru turpināsies. Diskusiju caurvij doma (vismaz tā es to uztvēru) - Zetatalk zin visu, bet jūs pārējie nezinat neko, oficiālā zinātne nekam neder, SETI un NASA sūkā ledu un visiem melo, visas pasaules astronomiem ir notirgoti teleskopi ar linzām, kuras nerāda Nibiru (tikai Zetatalk džekiem ir izdevies vienu tādu nesabojātu dabūt). Es, protams, parodēju. Taču kāpēc šāds iespaids rodas? Tāpēc, ka uzskata paudēji balstās uz neprecīzas informācijas, ne vienmēr atbild uz uzdotajiem jautājumiem, kas rada neticību. Tas, savukārt, rada niknumu citos un sākas trollings ne par ko. Varbūt ir jēga uztaisīt pašam kaut kādu Nibiru forumu, lai tur tusējas džeki, kas pīpē zāli no tā paša krūma? ;)
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby kesis » 15 Oct 2010, 14:51

neesmu izglitiots shajaa jomaa tapee ceru, ka kaads atbildees vai vispar ir iespeejams brunais punduris kass buutu tikai 4x lielaaks par zemi? cik emsu lasiijis ta iklausas nereaali, bet varbuut kljuudos...
kesis
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby gatons » 15 Oct 2010, 15:20

Tolteks wrote:Intersants materiāls....

Великий зулусский шаман и старейшина КРЕДО МУТВА о похищениях и рептилоидах редкая, удивительная беседа с Риком Мартином 9/30/99

http://oko-planet.su/authors/authorsvp/24143-velikij-zulusskij-shaman-i-starejshina-kredo.html

Nu jā - par tiem dogoniem ir lasīts... kas zin, kā te viss bijis īstenībā...

Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...
gatons
Miglājs
Miglājs

Postby kalnz » 15 Oct 2010, 16:43

gatons wrote:Es šim forumam pieslēdzos nesen, neslēpšu, ka ik pa laikam pačekoju, cik ilgi šis murgs ar Nibiru turpināsies. Diskusiju caurvij doma (vismaz tā es to uztvēru) - Zetatalk zin visu, bet jūs pārējie nezinat neko, oficiālā zinātne nekam neder, SETI un NASA sūkā ledu un visiem melo, visas pasaules astronomiem ir notirgoti teleskopi ar linzām, kuras nerāda Nibiru (tikai Zetatalk džekiem ir izdevies vienu tādu nesabojātu dabūt). Es, protams, parodēju. Taču kāpēc šāds iespaids rodas? Tāpēc, ka uzskata paudēji balstās uz neprecīzas informācijas, ne vienmēr atbild uz uzdotajiem jautājumiem, kas rada neticību. Tas, savukārt, rada niknumu citos un sākas trollings ne par ko. Varbūt ir jēga uztaisīt pašam kaut kādu Nibiru forumu, lai tur tusējas džeki, kas pīpē zāli no tā paša krūma? ;)

Nu Tu laid. :roll: Nevajag jau paarspiileet. Neba zinaatne tiek noniecinaata. Nebuut ne!
Es domaaju, ja Tu buutu iedzilinaajies teemaa, paveerojis kas notiek apkaart, neemis veeraa to, ko saka tie pashi Zetas, Tev shaadi secinaajumi nebuutu radusies ;)
Jaa, tieshi taa, niknumu uzdzen gan, taapeec ka jums tiek dots materiaals, aber kaa pret sienu, viss tiek noliegts, taa nevar buut...
Atveert acis vajag! Tur ir taa probleema, nevis tajaa, ka jums netiek doti pareizie materiaali un mees esam salietojushies :!:
Lai veicas!
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby Tolteks » 15 Oct 2010, 16:51

Nu vismaz Gatons ir "izvilkts" jeb pieslēdzies...tad jau ne velti. te "gaisu tricinam"... :D Visiem prieks...
Tolteks
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby x-f » 15 Oct 2010, 22:40

kalnz wrote:Nevajag jau paarspiileet. Neba zinaatne tiek noniecinaata. Nebuut ne!
Kā atbildi atļaušos citēt mazliet senākus kalnz vārdus.
kalnz wrote:Taa arii ir juusu vislielaakaa nejeedziiba - vienmeer un visur saskatiit cilveeka sapraatam saprotamu, kas balstaas uz liidz shim vispaarpienemto zinaatni, atbildi.

Kalnz / Toltek, man tāds droši vien muļķīgs jautājums, kas tomēr neliek mieru.
Ja
1) NASA melo (kā jūs stāstāt),
2) attēlos no SOHO un STEREO redzama Nibiru,
3) SOHO un STEREO kontrolē NASA,
tad kāpēc NASA pieļauj Nibiru parādīšanos attēlos no zondēm un to publiskošanu? Kāpēc tā gluži vienkārši jau saknē nenomērdē šos pierādījumus, gluži vienkārši moderējot attēlus, vajadzības gadījumā tos piekoriģējot vai vispār paturot pie sevis? Kāpēc patiesība ir tikai Saules attēlos?
x-f
Baltais punduris
Baltais punduris

Postby kalnz » 15 Oct 2010, 23:52

x-f wrote:
kalnz wrote:Nevajag jau paarspiileet. Neba zinaatne tiek noniecinaata. Nebuut ne!
kalnz wrote:Taa arii ir juusu vislielaakaa nejeedziiba - vienmeer un visur saskatiit cilveeka sapraatam saprotamu, kas balstaas uz liidz shim vispaarpienemto zinaatni, atbildi.

Jaa, tieshi taa :!: Loti pareizi atlaujies :)
x-f wrote:Kalnz / Toltek, man tāds droši vien muļķīgs jautājums, kas tomēr neliek mieru.
Ja
tad kāpēc NASA pieļauj Nibiru parādīšanos attēlos no zondēm un to publiskošanu? Kāpēc tā gluži vienkārši jau saknē nenomērdē šos pierādījumus, gluži vienkārši moderējot attēlus, vajadzības gadījumā tos piekoriģējot vai vispār paturot pie sevis? Kāpēc patiesība ir tikai Saules attēlos?

To Tu droshi adresee NASA, ne mums.
Paaris vaardos - NASA melo, jauc galvu. Arii tur ir cilveeki, kas kluudaas, turklaat savos melos.
kalnz
Protozvaigzne
Protozvaigzne

Postby peleks » 16 Oct 2010, 08:18

kalnz wrote:
x-f wrote:

Jaa, tieshi taa :!: Loti pareizi atlaujies :)
x-f wrote:Kalnz / Toltek, man tāds droši vien muļķīgs jautājums, kas tomēr neliek mieru.
Ja

To Tu droshi adresee NASA, ne mums.
Paaris vaardos - NASA melo, jauc galvu. Arii tur ir cilveeki, kas kluudaas, turklaat savos melos.

atļaušos izteikt savas domas, un iespējamību!!
varbūt tieši zetatalk ir slima sekta, kas melo visiem, visur redz PX, padomājiet paši, jau 2X aplauzušies, un nav neviena neapgāžama fakta par PX eksistenci!!
takā Jūs divi padomājat, kur lielāka iespēja, ka zetatalk, melo, vai ka nasa JPL, ESA, JAXA U.C + visi amatieri astronomi melo?? :D kamon, ja godīgi nav arī neviena neapgāžama fakta par PX eksistenci, viss bals'tas uz kkāda zāles sapīpēta cil'vēka murgiem, ja es teikšu, ka mani ir atnesuši no PX Jūs tak tāpat neticēsiet!! :D
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

Postby veiga » 16 Oct 2010, 09:52

peleks wrote:ja es teikšu, ka mani ir atnesuši no PX Jūs tak tāpat neticēsiet!! :D

Ticēs, tikai priekš tam tev ir jāuztaisa sava weblapa ar aptuveni šādu saturu:
Sveicināti, esmu xxx. Kad mana māte mani gaidīja, viņai jau bija nojauta, ka mana nākšana pasaulē būs daudziem neērta, tādēļ mēģināja no manis atbrīvoties. Taču tad iejaucās Spēki, viņa paklupa, sasita galvu un divus gadus pavadīja komā, tādējādi man izdevās ierasties ar savu Misiju. Arī tālākajā dzīvē visi nojauta manu īpašo Misiju un centās visādos veidos mani apturēt - bērnudārzā citi bērni mēģināja mani noindēt, čurājot manā ēdienā un zābakos; skolā skolotāji bija ieinteresēti, lai es neiemācos ne lasīt, ne raksīt, slēpa no manis matemātikas formulas un vienādojumus. Pēc tam Valdība, ar Ulmani priekšgalā gribēja mani iznīcināt, iesprostojot psihiatriskajā slimnīcā un notrulinot manu saprātu ar nomierinošajiem līdzekļiem. Esmu viņus apmuļķoju un ar Spēku palīdzību aizbēgu, jo man jāpastāsta jums Patiesība. Es atbildēšu uz jūsu jautājumiem par Patiesību neregulāri, jo man ir jāslēpjas, savādāk mani iznīcinās. Arī jaunā, vēl neizveidotā valdība ir jau brīdināta par manas iznīcināšanas nepieciešamību un es nešaubos, ka viņi padarīs manu dzīvi nožēlojamu...(utt, utjp.)
veiga
Brūnais punduris
Brūnais punduris

Postby peleks » 16 Oct 2010, 10:16

veiga wrote:
peleks wrote:ja es teikšu, ka mani ir atnesuši no PX Jūs tak tāpat neticēsiet!! :D

Ticēs, tikai priekš tam tev ir jāuztaisa sava weblapa ar aptuveni šādu saturu:
Sveicināti, esmu xxx. Kad mana māte mani gaidīja, viņai jau bija nojauta, ka mana nākšana pasaulē būs daudziem neērta, tādēļ mēģināja no manis atbrīvoties. Taču tad iejaucās Spēki, viņa paklupa, sasita galvu un divus gadus pavadīja komā, tādējādi man izdevās ierasties ar savu Misiju. Arī tālākajā dzīvē visi nojauta manu īpašo Misiju un centās visādos veidos mani apturēt - bērnudārzā citi bērni mēģināja mani noindēt, čurājot manā ēdienā un zābakos; skolā skolotāji bija ieinteresēti, lai es neiemācos ne lasīt, ne raksīt, slēpa no manis matemātikas formulas un vienādojumus. Pēc tam Valdība, ar Ulmani priekšgalā gribēja mani iznīcināt, iesprostojot psihiatriskajā slimnīcā un notrulinot manu saprātu ar nomierinošajiem līdzekļiem. Esmu viņus apmuļķoju un ar Spēku palīdzību aizbēgu, jo man jāpastāsta jums Patiesība. Es atbildēšu uz jūsu jautājumiem par Patiesību neregulāri, jo man ir jāslēpjas, savādāk mani iznīcinās. Arī jaunā, vēl neizveidotā valdība ir jau brīdināta par manas iznīcināšanas nepieciešamību un es nešaubos, ka viņi padarīs manu dzīvi nožēlojamu...(utt, utjp.)

labs, visu šo ar google pārtulkot krievu valodā un iesviest Zetatalk! :D tik to nevajadzēja publiski rakstīt, tagad šamie neuzķersies!! :lol: :?
TS 250/1250, TSOAG16mm,HEQ5, Nikon D7500, ZWO Asic120mm, Atik 490exm
peleks
Melnais caurums
Melnais caurums

PreviousNext

Return to Neklasificējams materiāls