kalnz wrote:gatons wrote:Nu tas ir interpretācijas jautājumsStarp citu, es nevienā komentārā neesmu teicis, ka tas ir bullshits un ka es pats Zeta tekstiem neticu
Starp citu, vai esi lasījis Bībeles oriģinālu? Piedod, bet ja neesi (un arī es neesmu), tad mums vispār nav tiesību kaut ko "lasīt starp rindām" un savā veidā interpretēt. Kaut ko interpretēt ir tiesības tikai tiem, kas darbojas ar oriģināliem.
Nepiekriitu.
Taas IR manas tiesiibas lasiit to, kas man/mums ir pieejams un interpreteet to kaa ES veelos. Cita lieta vai manai (vai kaada cita) interpretaacijai/spriedumam kaads piekriit un ir liidzdomaataaji... Es domaaju ka TIESHI, iespeejams preciizi pieraadiijumi, kur tos var atrast kauch vai no biibeles vai citiem liidziigiem senajiem rakstiem, ir dzili pazemee Vatikaanaa vai kur citur... tb puliski nav pieejami. Es sheit ne tikai par Nibiru!
Nu jaa, te jau cita teema saakas...
Neapšaubāmi, ka tās IR Tavas tiesības, jautājums: vai Tev ir MORĀLAS tiesības pēc tam ar tādiem - apšaubāmas izcelsmes uzskatiem sākt ar kādu diskutēt? Kāds ir šādu diskusiju mērķis? Atvaino manu skepsi - paciemojoties forumos, tā vien liekas, ka pēkšņi gandrīz katrs otrais ir oficiāls kādas slepenas, bet īpaši patiesas filosofiskas mācības pēdējais oficiāli akreditētais pārstāvis.
Es šim forumam pieslēdzos nesen, neslēpšu, ka ik pa laikam pačekoju, cik ilgi šis murgs ar Nibiru turpināsies. Diskusiju caurvij doma (vismaz tā es to uztvēru) - Zetatalk zin visu, bet jūs pārējie nezinat neko, oficiālā zinātne nekam neder, SETI un NASA sūkā ledu un visiem melo, visas pasaules astronomiem ir notirgoti teleskopi ar linzām, kuras nerāda Nibiru (tikai Zetatalk džekiem ir izdevies vienu tādu nesabojātu dabūt). Es, protams, parodēju. Taču kāpēc šāds iespaids rodas? Tāpēc, ka uzskata paudēji balstās uz neprecīzas informācijas, ne vienmēr atbild uz uzdotajiem jautājumiem, kas rada neticību. Tas, savukārt, rada niknumu citos un sākas trollings ne par ko. Varbūt ir jēga uztaisīt pašam kaut kādu Nibiru forumu, lai tur tusējas džeki, kas pīpē zāli no tā paša krūma?